Franz Josef, gletsjer hike

Hi there!

Een korte update:

We zijn nu in Franz Josef (de westkust van Nieuw Zeeland). Hier zitten we midden in de bergen (met sneeuw op de toppen). Gisteren hebben we een gletsjerhike gedaan. Aardig intensief (herrinnert ons eraan dat we nu ECHT iets aan sport moeten gaan doen haha), maar erg mooi. Dit is zeker 1 van de topactiviteiten tot dusver. We waren omringd door witte bergtoppen, ijsvlaktes, blauwe luchten en een fantastisch uitzicht op de jungle. Het is niet in woorden uit te drukken hoe mooi dat is. Naast wandelen deden we aan ice-climbing, balansen op smalle bruggetjes, abseilen naar beneden en met een ijstrap weer omhoog. Leuk leuk leuk! Vandaag stond de skydive op de agenda, maar wederom is het festijn afgeblazen. Dit keer vanuit onze kant. We hebben foto's gezien van de skydive, en dat was nou niet echt om over naar huis te schrijven. Daarom doen we het in Taupo, in het noordereiland. Daar ziet het er allemaal wat mooier uit. Vandaag huren we opnieuw scooters en gaan we naar wat meren hier in de omgeving. Fotomateriaal volgt!

We zijn uiteraard ook benieuwd naar jullie verhalen. Leuk om in het gastenboek de berichtjes te lezen! We hebben alleen niet echt het idee dat we bizar veel belangrijke dingen missen daar, dus kom op met die sappige verhalen vanuit Nederland...!

Liefs,

Diaan en Margreet

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer