Luang Prabang, 1 2 3 SPRING!

Vertrokken op zaterdag om 8.30 uur uit Pai (Thailand); aangekomen op maandag om 17.00 uur in Luang Prabang (Laos). Afgelopen dagen hebben we voornamelijk op onze kont doorgebracht. Per slow boat zijn we vertrokken naar Laos (boot is zo vol dat alle zitplaatsen bezet zijn; kortom, 2 dagen zitten op de grond op een kussentje. Yeah!). Maar dit wordt gecompenseerd voor het vele fotomateriaal van de activiteiten rondom de Mekong-rivier (kleine kindjes spelen, vrouwen kleding wassen, mannen vissen en leuke bootjes). Op de boot ontmoeten we veel leuke mensen, dus dat is gezellig. Zo komen we Matthijs uit Rotterdam tegen (24 jaar, gestudeerd op Eur, woonachtig in Kralingen, Off Corso). Wat is de wereld soms toch klein! Met o.a. Mathijs zijn we vandaag naar Ta Kuang Si watervallen geweest. Erg (met nadruk!) mooi! Kleine watervallen komen uit in groenkleurige baden, waar ook gezwommen kan worden. En van rotsen gesprongen kan worden. Nu zou je verwachten: dat is niet aan de twinnie besteed. MAAAARR aardig groot nieuwsfeit (ja dit mag in het Algemeen Dagblad): zelfs zus en ik hebben het gepresteerd van een waterval af te springen (wat voor gekke dingen mensen in het buitenland opeens niet doen..haha). Kijk maar naar de foto's (in het echt was de waterval uiteraard veeeel hoger haha). Morgen gaan we naar de morning alms van de monniken en kinderen voorlezen in het Engels. Ben benieuwd hoe dat is.

 

Meiden, bedankt voor de foto%u2019s! Super leuk om jullie gezichtjes weer te zien. We zien allemaal nieuwe outfits, en daar zijn we wel lichtelijk jaloers op. Ik wil ook leuke kledingggg! Misschien scoren we vanavond nog iets bij de nachtbazar.

Allen, het Thaise telefoonnummer werkt niet meer in Laos (misschien logisch, maar ik dacht: ik meld het nog even)

 

xx

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer