Pai, hier voelen we ons helemaal thuis!

Afgelopen dagen hebben we doorgebracht in Pai, een klein dorpje gelegen in Noord-Thailand. Pai is heel anders dan het drukke Chiang Mai. Het dorp bevindt zich midden in de bergen, met een leuke weg ernaartoe, 3.5 uur zigzag weggetjes. Maar het resultaat mag er wel zijn: een groene omgeving en heerlijke frisse lucht. Pai beslaat niet meer dan 4 straten, dus verdwalen konden we er niet. Ook is er niet gek veel te beleven. Maar sinds de meditatie zijn we helemaal zen (doen een poging), dus we zijn er wat blij mee. We wonen nu in een leuk bungalowtje met een prachtig uitzicht over het dorp. Het guesthouse heet Darling guesthouse, dus dat vonden we wel op ons van toepassing haha. Uiteraard hebben we afgelopen dagen niet alleen in onze hangmat gelegen. Wat hebben we gedaan?

- dorp verkennen (snel klaar) en op zoek naar leuke winkeltjes (niet gevonden, alles ziet er zo goedkoop uit)

- uit eten (Thais eten is heerlijk!)

- wijntjes drinken (die is inderdaad niet erg smaakvol) met onze vrienden uit Chiang Mai, Manolo en Rob (het dorp is rustig, maar je kan direct zien welke tenten leuk zijn, omdat daar alle backpackers zich bevinden)

- liggen bij het plaatselijke zwembad (hotspot onder de backpackers)

- scooters huren en de omgeving verkennen (met werkelijk waar prachtige views)

- hotspring (warm waterbron) bezoeken en heerlijk in het warme water een eitje koken

- banana pancakes eten

- en nog een beetje luieren in de hangmat haha

Pai vinden zus en ik helemaal het einde, en het is zeker dat we bij Darlings terugkomen! Voor nu zit onze tijd er hier echter op, en vertrekken we richting Laos. Het belooft een lange reis te worden...Maar dat is precies goed, want we hebben een aantal films op de ipod gezet, dus genoeg te doen!

Byebye uit Pai!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer