Singapore, aan alle leuke dingen komt een eind

Aan alle leuke dingen komt een eind. Zelfs als je het hard ontkent, niet aan de terugvlucht probeert te denken, stug blijft volhouden dat dit nog niet je laatste dag is en domweg negeert dat je nu in Singapore staat voor de transfer naar Londen. We kunnen er bijna niet meer omheen: over pak en beet 14 uur zetten wij weer voet op de Nederlandse bodem. Jak! We hebben geen zin om sollicitatiebrieven te schrijven, het vooruitzicht van een werkweek van 60 uur, weer leven in routine en regen. Jeeh! We zien papa en mama weer. Peet en Ta en al onze vriendjes en vriendinnetjes. Daar kijken we enorm naar uit. Afgelopen maanden waren geweldig (is het jullie opgevallen tijdens het lezen van de berichten?). Bij het kijken van de foto's verschijnt automatisch een big smile op ons gezicht6. Wat hebben we veel gezien en gedaan. Echt op z'n Diana's en Margreet's. Veel doen in een te korte tijd. Naast ons druk bezette activiteitenprogramma hadden we ruimschoots tijd om nieuwe plannen te smeden. Een aantal ideeen:

1. Fotocamera kopen en cursus fotografie volgen

2. Vaker verre reizen maken (dit is nog maar het begin!!)

3. Over stedentrips niet moeilijk doen

4. Hardlopen oppakken, tennis, yoga of een vechtsport

5. Meer risico's nemen en grenzen verleggen

6. Gezond en bewust leven

7. Leren zeilen

8. Vrijwilligerswerk

9. Kinderboek schrijven

10. Eigen bedrijf

11. Etc. Etc.

Genoeg te doen dus, maar eerst: koninginnedag vieren, bijkletsen, 6000 foto's uitzoeken, film maken van de reis en weer terug verhuizen naar de Sonman (Ria, bedankt voor de checklist. Klinkt erg goed!).

Lieve familie, vriendjes en vriendinnetjes, super bedankt voor jullie berichtjes in het gastenboek. Het eerste dat we deden op internet was namelijk checken of we een nieuw berichtje hadden :) Verder, winkels in de lijnbaan, witte aap, cafe Pol: sorry voor ons verwaarlozende  gedrag de afgelopen maanden!

Tot morgen! Liefs,

Diana en Margreet

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer